Перемогу етапі Кубка світу здобула українка Марта Федіна.

Марта Федіна

Українська спортсменка Марта Федіна здобула перемогу на першому в історії етапі Кубка світу з артистичного плавання. За звання переможниці вона змагалася з іншими 9 спортсменками в Канадському Маркемі. Марта виступила під номером 7, показавши сольну програму під композицію “Чарівна скрипка”, за що отримала 245,2917 балів.

Варто відзначити, що на першому в історії етапі Кубка світу з артистичного плавання змагалися 10 спортсменок, включаючи українку, яка виступала за номером 7. Серед найкращих трьох у цій дисципліні були японка Юкіко Інуї та канадка Одрі Ламот, разом із переможницею Мартою Федіною.

result
Результати виступів спортсменок у сольній програмі

Марта Федіна – молода та талановита українська спортсменка, яка займається артистичним плаванням. Вона є лідером збірної України з цього виду спорту та має у своєму активі дві бронзові медалі Олімпіади-2020 у Токіо. Крім того, Федіна багато разів перемагала на чемпіонатах світу та Європи. Вона є зразковим прикладом для молодих спортсменів та внесла значний внесок у розвиток артистичного плавання в Україні.