Львів’янка Шепіленко гідно виступила на Європейському юнацькому Олімпійському Фестивалі.

Десятикласниця Львівського училища фізкультури Анастасія Шепіленко посіла 25 місце у змаганнях зі спеціального слалому гірськолижників на XIII Європейському юнацькому Олімпійському Фестивалі, який проходить у турецькому місті Ерзурум.

У перші спробі слалому Анастасія показала 29-ий результат, що дало їй право виступати у другій спробі. За підсумками двох проїздів у Шепіленко 25-те місце. Всього на старт слалому у дівчат вийшло 56 юних гірськолижниць з усієї Європи.

Нагадаємо, що з нагоди відкриття Фестивалю в Ерзурумі у Львівському училищі фізичної культури відбулася урочиста церемонія підняття прапорів України і Національного Олімпійського Комітету нашої держави. І право підняти ці стяги довірили якраз Анастасії Шепіленко.

Відзначимо, що міні-збірну гірськолижників у складі української делегації на XIII Європейському юнацькому Олімпійському Фестивалі сформували лише львів’яни. Крім Шепіленко на трасах Ерзурума змагається Роман Ковалевський.

Після вдалого виступу в Ерзурумі Анастасія Шепіленко готуватиметься до чемпіонату світу з гірськолижного спорту серед юніорів, який  8-14 березня проходитиме на всесвітньо відомому  гірськолижному курорті Оре (Швеція).

Джерело: НОК у Львівській обл.  http://www.noc.lviv.ua/novyny/20776