УКРАЇНА ТА ТАЇЛАНД СПІЛЬНО ВИРОБЛЯТИМУТЬ БРОНЕТЕХНІКУ

Україна та Таїланд можуть розпочати спільне виробництво сучасної української бронетехніки, зокрема, БТР-3Е1, який сьогодні виготовляє ДК «Укроборонпром». Відповідні питання обговорили Міністри оборони України та Таїланду під час Міжнародної оборонної виставки потрійного призначення та внутрішньої безпеки «Defense & Security-2015» у м. Бангкок.

Високу якість бронетранспортера БТР-3Е1 відмітив особисто Міністр оборони Таїланду Правіт Вонгсуван. Він додав, що спільне виробництво цієї техніки значно поглибить військово-технічне співробітництво двох країн.

Міністр оборони України Степан Полторак обговорив із колегою й інші перспективні проекти, які вигідні обом країнам, а також запросив пана Вонгсувана із візитом до України.

Зустріч відбулась на стенді Державного концерну «Укроборонпром», який відвідали високопосадовці країни-господарки міжнародної виставки.

Довідка: «Defense & Security-2015» – одна з найбільших виставок оборонної промисловості в Азійському регіоні, що проводиться під патронатом Міністерства оборони Таїланду та Королівських Збройних Сил. Цьогоріч свою продукцію експонують понад 400 провідних світових оборонних компаній з 50 країн світу. «Укроборонпром» представляє протитанкові ракетні комплекси, новітню артилерію, перспективну авіаційну техніку та системи РЕБ.

Джерело: http://www.ukroboronprom.com.ua/newsview/1/848