Оплатіть комунальні за березень і отримайте знижку.

ukrainian money in cash

Попри активну фазу війни на території України, комунальні платежі ніхто не скасував. Ба більше, за вчасну сплату можна отримати знижку.

Комунальні платежі потрібно сплачувати, щоб підтримувати економіку в країні. Це просять робити і Уряд, і місцева влада. Українців всіляко заохочують до сплати рахунків і навіть пропонують знижку розміром у 25%.

Під знижкою мають на увазі комісію за переказ платежів. Якраз її можна буде сплатити на 25% дешевше.

Акція діє до кінця березня для всіх, хто сплачує рахунки у відділеннях Укрпошти. Станом на 21 березня працює понад 4000 відділень у регіонах, де відсутні активні бойові дії. Подекуди відновили роботу мобільні відділення та працюють листоноші.

Всі, хто був змушений переїхати з власного дому в інші області України, зможуть оплатити комунальні в регіоні фактичного перебування. Або ж зробити переадресацію платежів за новою адресою.

Важливо! В Уряді вкотре наголосили, що ті, хто не має змоги оплатити платіжки зараз, можуть не хвилюватися. Жодної пені, чи штрафів нараховувати не будуть. Не будуть і відключати від послуг. Вся сума за березень в такому випадку буде перенесена на квітень. Можна подавати показники, якщо маєте доступ до даних. Всі, хто за межами України, також можуть це зробити, скориставшись інструкцією, яку опублікував на своєму сайті Нафтогаз. З-за кордону можна й оплатити послуги. Потрібно мати Приват24, та доступ до Інтернету.

Разом до перемоги!