Сміялася вся Одеса! До нас завітали “Вар’яти-шоу”!

Зоряні  “Вар’яти шоу” виступили 27 липня в Літньому театрі «GORSAD».

Хто ж такі “Вар’яти-шоу”? “Вар’яти-шоу” – це перше гумористичне україномовне шоу, команда якого була сформована у 2016 році найкращими представниками українського гумору. Формат шоу не передбачає наявність ненормативної лексики, жартів “нижче поясу” та на політичну тему. Передбачення віддається життєвим, побутовим проблемам, які беруть до уваги звичайні українці кожен день. Головна задача команди – подарувати глядачам сміх і відмінний настрій!

Але є одне “але”. Тепер у «Вар’ятів» розв’язані руки! Можна розказувати зі сцени більш відверті та смішніші історії з життя і не проходити цензуру жартів.

Оновлені, «безПритульні», «Вар’яти» – це, насамперед, більше свободи на сцені. А ще круті стендапери, які вже приєдналися до складу «Вар’яти-шоу». Плюс нові декорації та нова програма!

Нові персонажі та ролі, характери й епізоди – глядачі прожили 2 години сміху, гумору та чудового настрою.

Ми бачили «Вар’ятів» з Притулою, а тепер побачили «Вар’яти-шоу» без Притули. І це було незабутньо!

Найвище визнання роботи артиста – повні зали. Разом з глядачами “Вар’яти” створюють нову історію україномовного гумору. І трапляється, що саме на концертах, завдяки глядачам, народжуються нові жарти.

Отож, цей вечір був незабутнім і життя наших одеситів тепер буде ще довшим. Усмішки грали на обличчях усіх глядачів : у чоловіків, жінок, дітей та навіть у наших улюблених собачок Єви та Лілі .

До речі, собачки є постійними глядачами усіх вистав в одеському Горсаду!

Одеса дуже любо зустріла гостей!  Ми дуже дякуємо “Вар’ятам” за щирі емоції та гарний настрій!

Автор статті : Олена Журінова

Фото : Альона Делечук