“Інженерія програмного забезпечення” в ЛНУ імені Івана Франка

Факультет електроніки і комп’ютерних технологій Львівського університету разом із провідною ІТ компанією ELEKS поглиблюють співпрацю за навчальною програмою 121 “Інженерія програмного забезпечення”.

Випускники освітньої програми «Інженерія програмного забезпечення» (SWE) є одними з найбільш затребуваних на ринку ІТ. Власне тому, Університет у 2019 році розпочав набір фахівців за цією спеціальністю, а вже у 2020 році сюди вступили абітурієнти із найвищим балом ЗНО по Україні – 195,7.

Цьогоріч, Університет продовжує модернізовувати освітню програму уже спільно із компанією ELEKS. До навчального процесу на освітній програмі «Інженерія програмного забезпечення» будуть залучені експерти з виробництва, що викладатимуть сучасні ІТ-технології (DS, AI, IoT), а також переглядатимуть та корегуватимуть навчальну програму студентів, відповідно до якої знання студентів завжди будуть актуальними та потрібними на ринку. Крім того, студенти будуть проходити навчальну практику з проєктної роботи та виробничу практику в ІТ компанії.

Навчаючись на цій спеціальності, студент отримає знання з:

?  фундаментальних дисциплін, таких як: вища математика, статистика, дискретна математика, алгоритми і структури даних, методи обчислень, основи програмування, ООП, паралельне та розподілене програмування;

? професійних дисциплін, таких як: інженерія програмного забезпечення, управління ІТ-проєктами, патерни проєктування, веб-програмування,  операційні системи,  інформаційні мережі, бази даних,  обробка інформації, безпека програм та даних, якість та тестування ПЗ,  UX/UI,  Python, системи штучного інтелекту, ML і DL, мікроконтролери та програмування вбудованих систем.

Переконані, що залученість ІТ-компанії ще під час навчання, є найкращою синергією до модернізації української ІТ-освіти та дозволить отримати високоякісних фахівців індустрії.

Запрошуємо абітурієнтів доєднатись до інноваційної освітньої програми Львівського університету та фахівця галузі – компанії ELEKS – «Інженерія програмного забезпечення».

?? Слідкуйте за новинами спеціальності на сайті
se.lnu.edu.ua (http://se.lnu.edu.ua/),
Facebook (https://www.facebook.com/se.lnu.edu.ua) та
Instagram (https://instagram.com/se.elct.lnu.edu.ua)