Юрій Турянський: Вітаємо з уродинами Антона Нікуліна

Вітаємо з уродинами Антона Нікуліна (Anton Nikulin) – начальника Управління молоді та спорту Львівської міської ради, Заслуженого тренера України, майстра cпорту України міжнародного класу з карате, старшого тренера збірної команди України з карате.

Приємним подарунком для Антона Володимировича стали нещодавні медальні здобутки його вихованців на чемпіонаті Європи, який з 28 по 31 березня проходив в іспанській Гвадалахарі. До Львова Антон Володимирович повернувся з двома чемпіонками Європи (Галина Мельник та Діана Шостак перемогли у командному куміте) та бронзовим призером (тут порадував капітан збірної Станіслав Горуна (індивідуальне куміте). Отож, чудовий настрій для святкування дня народження забезпечено заздалегідь.

Антоне, принагідно хочу подякувати за плідну співпрацю з нашим відділенням (Відділення НОК України у Львівській області ). Та від імені усієї олімпійської родини Львівщини бажаю міцного здоров’я, невтомності та нових гучних здобутків у повсякденній відповідальній діяльності, життєвої наснаги та радості. Хай ніколи не щезають властиві Вам оптимізм та стійкість духу, а кожен новий день дарує приємні враження, задоволення від роботи та світлу надію на майбутні роки!