Акредитація журналістів на 25 Book Forum

Шановні журналісти,

Запрошуємо Вас акредитуватися і стати частиною Book Forum, аби бути в курсі усіх новин.

Ви перші будете дізнаватись про наших гостей, учасників, авторів. Події минулорічного, 24 Форуму видавців у Львові висвітлювали висвітлювали 789 акредитованих журналістів із 320 ЗМІ.

Анкета для акредитації:  bit.ly/akredytatsija_25BookForum 
Дедлайн акредитації 2 вересня

Перед заповненням анкети, будь ласка, ознайомтесь з правилами акредитації на 25 Book Forum.

  1. Журналісти зможуть працювати на території Book Forum за умови попередньої акредитації. Вхід на події буде доступний за браслетами.
  2. Обов’язковою умовою акредитації є розміщення не менше двох матеріалів до Форуму: один обов’язковий анонс та авторський матеріал про проведення фестивалю 25 Book Forum у вашому ЗМІ. Додатково підготовлені вашим ЗМІ матеріали будуть перевагою.
  3. На вході до Палацу мистецтв буде здійснюватися обмін електронних квитків та браслет. Браслет є власністю акредитованого журналіста і не підлягає передачі третім особам. При собі необхідно мати документи, що підтверджують особу (паспорт, водійські права, студентський квиток) та редакційне посвідчення.
  4. Успішно акредитовані представники отримають підтвердження на вказану в онлайн-формі адресу електронної пошти після завершення дедлайну.

Поселення, харчування, трансфер відбуваються за власний кошт представників ЗМІ.

До зустрічі на 25 Book Forum!