Породко Андрій: Шановні Всі мої друзі і знайомі! Величезне до Вас прохання не присилати до мене “рішал”…

Шановні Всі мої друзі і знайомі! Величезне до Вас прохання не присилати до мене “рішал” в особі полковників поліції, колишніх начальників податкової поліції, чиновників, депутатів, блатних і т.д. відносно здачі в оренду підвального приміщення. Не потрібно шантажів, погроз і т.д., я на це не ведусь! Підвал Lviv Film Center був завалений зі самого відкриття кінотеатру. За цей час дане приміщення покрилося грибком і повністю осиріло. Будучи керівником LFC я прийняв рішення задіяти 100% приміщень до ефективного використання. В тому числі підвал зробивши там ПЕРШИЙ В УКРАЇНІ КЛУБ АКТИВНО-СПОРТИВНОГО ДОЗВІЛЛЯ ДЛЯ ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ З ОСОБЛИВИМИ ПОТРЕБАМИ, а саме з вадами розумового розвитку. Клуб вже діє три роки і має досягнення на світовій арені, але не має місця постійного перебування. Від тепер воно буде і понад 100 дітей зможе постійно та систематично тренуватися.

IMG_4273Під час приведення приміщення в порядок. Нашими активістами було вивезено 20 тон сміття, висушено підвал, оброблено від грибка всі стіни та поштукатурено їх, поміняно всі комунікації та створенні санвузли. Я радий, що маю дружню підтримку друзів руху Спеціальних Олімпіад Олександр Білько, які дарують ОСОБЛИВИМ ДІТЯМ НАДІЮ НА РЕАЛІЗАЦІЮ СЕБЕ ЧЕРЕЗ СПОРТ. Даний проект реалізовується спільно з Управлінням сім’ї, молоді та спортом ЛМР Володимир Шнайдер, Петро Хошовский.

Шановні рейдери, я повторюю вчергове! LFC немає вільних приміщень! В слова: “Хто такий Породко, ми його задавило”, “А ми йому кульок на голову”, вам не допоможуть! Сьогодні не 90-ті роки. Ми боролися за справедливість під час революції гідності не за це! Ми відновлюємо парк і кінотеатр не для цього! І мені прикро, що підходи шукають через моїх кращих друзів, мами, тата, дружини і т.д. Я впевнений, що у Львові є достатньо приміщень для реалізації своїх проектів!

Успіхів Вам!