У м. Стрий, учасникам ГО «АВТОХАМ» довелося боротися лише з депутатами та таксистами.

02.01.2016 у місті Стрий громадська організація «АВТОХАМ» провела практичний семінар «Подаруй ХЛО наліпку». Нічим у порушенні ПДР, зокрема паркуванні, місто не відрізняється від загальної маси населених пунктів нашої держави. Більше правда зустрічається водіїв, що взагалі не звертають увагу на знаки та з подивом пересвідчуються у їх наявності. Обмеження є стандартними, як і на всій поверхні планети Земля.

Але ж в нашій державі є окрема каста людей, які (краще написати що) незважаючи на загальний устрій суспільства, нахабно нехтують правилами та ще й намагаються доводити свою правоту. Правда переважна кількість індивідаунів це дозволяють собі доводити тільки громадським активістам, при появі працівників поліції а ще краще евакуатора, розмова миттєво набуває характеру «ну я ж ненадовго, вже від’їжджаю». Але представники «Найвищої касти» таксисти і депутати так швидко не здаються.

Чи то день видався не багатим, чи у місті Стрий лише два індивідауна? Таксист і депутат таки відзначилися. Що стосується першого, воно більше зрозуміло, індивідаун бореться за місце під сонцем та кавалок хліба, щодо народного обранця і бажання є висвітлити суспільству цього нахабного порушника. Знайомтеся: депутат Стрийської міської ради – ФИЛИК Олег авто ВС 1231 ЕН,

протягом чотирьох годин залишив свій автомобіль у зоні дії знаку 3.34 «зупинка заборонена», відмовлявся надати документи (тех.. паспорт, водійське посвідчення та наявність страхового полісу). Вів себе зухвало та на зауваження місцевих мешканців, активістів та поліції переконливо доводив свою абсурдну позицію. Мотивація була одна: «- Я тут проживаю і тут мій бізнес».

Країна змінюється на краще! Знайомтеся, Филик Олег:

 

IMG_0008IMG_0017

IMG_0006IMG_0075