ЗВЕРНЕННЯ трудового колективу акушерсько- гінекологічного корпусу КНП ЛОР «ЛОКЛ»

Ми, представники трудового колективу акушерсько-гінекологічного корпусу КНП ЛОР «ЛОКЛ», змушені звернутися до Вас у зв‘язку із затягуванням процесу реконструкції та відтермінуванням і постійним перенесенням дати відкриття корпусу і відповідно відновлення роботи наших відділень, які в ньому знаходяться.

Датою закриття корпусу, що знаходиться за адресою вул. Некрасова, 4, для проведення реконструкції є вересень 2016 року. За час ремонту було змінено три підрядні бригади, витрачено понад 80 мільйонів гривень, однак цього виявилось недостатньо. Пологовий корпус надалі закритий на реконструкцію і кожні три місці видаються нові накази про продовження закриття. Впродовж стількох років лікарі залишаються без роботи та змушені шукати інші джерела заробітку.

На даний час ремонтні роботи практично завершені, частину меблів колектив придбав за власний кошт. Просимо вас сприяння негайного відкриття корпусу Пологового відділення обласної клінічної лікарні, адже це є вимогою часу, життєво необхідною дією для жінок з екстрагенітальною патологією та справою честі наших можновладців!

З повагою, трудовий колектив КНП ЛОР «ЛОКЛ».