Концерт в Одесі на морвокзалі легендарного Гаріка Крічевського!

Канал

В Одесі 10 серпня 2021 року, відбувся чудовий концерт Гаріка Кричевського. Одесити з великою любов’ю брали артиста і його музикантів. Всі глядачі отримали велике задоволення від його пісень і та атмосфери! Заслужений артист України, письменник, телеведучий.
Протягом 10 років, щорічний лауреат премії Шансон Року. За час творчого шляху, записав 12 альбомів. З 1994 року, успішно гастролює країнами колишнього союзу і за кордоном.
Григорій Едуардович Кричевський народився у Львові 31 березня 1963года. У 1968 р. надходить в музичну студію по класу фортепіано. У 14 років організовує ВІА, де грає на бас гітарі. У той же час пише перші пісні. У 1980р. закінчує середню школу. До 1982р. працює на швидкій допомозі, грає в різних музичних колективах. У 1982р. вступає до Львівського державного медінституту, грає в інститутському ВІА і оркестрі Палацу молоді «Романтик». У 1988 р. закінчує навчання в медінституті. До 1991 р. працює лікарем рентгенологом в діагностичному центрі. З 1989 по 1990 р. записує перші домашні концерти (не збереглися). З 1992р по 1994р. записує альбоми «Киянка» та «Привокзальний». У той же період переїжджає на постійне місце проживання до Німеччини. У 1995р. повертається на Україну для професійної гастрольної діяльності. З 1995 по 2000 р. записує альбоми «Вихідний», «Вулиці нашого міста», «Пальчики», «Свобода». В даний час живе і працює у Львові, Києві, Ганновері.
Два магнітоальбома були настільки вдалими стилізаціями під російський емігрантський блатняк (або за офіційною термінологією – міський нео-фольклор), що популярність Кричевський отримав спочатку за кордоном. Його пісні стали звучати в репертуарі метрів цього жанру. Туди ж, на Захід (а саме до Берліну), відправився і сам Кричевський. Повернувся він через два роки. Його третій альбом “Кияночка” і четвертий – “Привокзальна”, були випущені на компакт-дисків. До осені 1995 року компакт “Привокзальна” за обсягом продаж в СНД вийшов на перше місце. Чи не мав рівних він і за кількістю тиражу піратських касет. 

З 1995 року Кричевського продюсує київський театр “Академія”. З ресторанної групи “Княжий двір” залишився один більш-менш постійний учасник – клавішник і аранжувальник Роман Луговий. Тетяна Похожай стала бек-вокалісткою, а місце гітариста зайняв металіст Олег “Білий” Шевченко (екс- “Плач Єремії”). Влітку 1996 року Кричевський записав на київській студії “альбом” Вихідний “. А наступний альбом -” Вулиці нашого міста “з’явився лише через два роки. На даний момент Гарік Кричевський досить успішно пише нові пісні, не змінюючи свого жанру, і вже є метром міського фольклору.

З 1995 по 2007 роки записує альбоми «Вихідний», «Вулиці нашого міста», «Пальчики», «Свобода». “Рідна” “Календарна осінь” В даний час живе і працює в Києві. Дружина – Анжела, дочка – Вікторія.

Кожен концерт артиста – це як сповідь в колі близьких і рідних. Адже тексти його пісень взяті з життєвих ситуацій, знайомі і зрозумілі всім. Це і лірика, і веселі композиції, і жанрові пісні. Найголовніше, за що цінують Гарика Кричевського шанувальники, – його щирість.

У концерті «Поїхали» Гарік Кричевський порадує телеглядачів не тільки новими піснями, але і дуетом з дочкою Вікторією. Дівчина пішла по стопах зоряного тата: теж закінчила медичний інститут, але серйозно захоплюється музикою.

«У Віки раніше була своя група, але навчання в медінституті займала дуже багато часу, і музичний проект довелося закрити, – розповідає співак. – Правда, захоплення музикою нікуди не поділося. Коли у доньки є можливість, вона час від часу співає на бек-вокалі у складі нашої групи. Це не так часто буває. Але якраз в ювілейному концерті вона виступала з нами. І, користуючись цією можливістю, ми заспівали з нею дуетом. Мені дуже приємно, коли Віка разом зі мною на сцені. І наш виступ дуже тепло прийняла публіка в залі. Сподіваюся, телеглядачі теж оцінять новий дует ».

Композиції Гарика Кричевського швидше нагадують щира розмова з близькими людьми. Теплі інтонації і щирі емоції не залишаться в стороні від кожного глядача. Уявіть, що ви зустрілися з давнім другом на березі Чорного моря і вирішили обмінятися новинами і спогадами.

Простота, відкритість і оксамитовий голос співака зачарують в цей вечір і подарують неймовірні емоції для всіх.

Його YouTube канал: https://www.youtube.com/c/%D0%93%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%9A%D1%80%D0%B8%D1 % 87% D0% B5% D0% B2% D1% 81% D0% BA% D0% B8% D0% B9245 / featured

 

 

Партнери:

1.Today.od.ua
2.Просто радіо
3.Квартал-Концерт
4.Музкомедія
5.Русскій театр
6.Exclusive
7.olegart

 

Автор статті: Олена Журінова