Фестиваль «ХХ Століття Мьюзік Фест» з концертом «DISCO 90x»

 

В Одесі на стадіоні “Чорноморець” відбувся фестиваль «ХХ Століття Мьюзік Фест» з концертом «DISCO 90x»! На подію приїхали відразу три музичні легенди. Глядачі з величезною радістю зустрічали ACE OF BASE, EAST 17 і SNAP! Тільки справжні зірки танцполу, які подарували усім присутнім неймовірно позитивну енергію! Улюблені хіти у живому виконанні артистів, побачити яких, багато хто мріяв з дитинства! Згадали про улюблених “варенках”, кольорових лосинах і малинових піджаках! Деякі глядачі прийшли в шкільних формах з білими фартухами і великими бантами.

На концерті «DISCO 90x» ми згадали +1992! «HappyNation» від шведської групи «ACE OF BASE», який став справжнім гімном нового покоління. А тільки від однієї думки про “It’s a beautiful life” хочеться танцювати. І не важливо, де ми відривалися під цю музику: у таборі або на шкільній дискотеці. Ці пісні назавжди стали частиною нашого життя.

Багато дівчаток були закохані в артистів з культового вoysband «EAST 17», який до цих пір входить в ТОП-10 найуспішніших чоловічих груп! У 1992 вони були героями перших ступенів всіх світових чартів. Вони запалили вогонь в серцях любителів музики. Чого тільки стоять хіти: «It’s alright», «House of love», «If you ever», «Stay another day», «Let it rain».

Глядачі потанцювали під запальні хіти юності, згадали неповторну атмосферу дискотеки 90-х років, побачили кумирів мільйонів. Ми будемо чекати наступного музичного свята!

Використання найякісніших ресурсів – секрет успіху фестивалю і гарант бездоганності проекту.

20th Century Music Fest це Фестиваль міжнародного масштабу за участю всесвітньо відомих Західних легендарних зірок і зарубіжної публіки привертають за собою в Південну Пальміру величезний потік туристів і безумовно, роблячи місто і фестиваль популярними в усьому світі.

Одеса – той самий місто, де можна отримати всі 33 задоволення і поєднати приємне з корисним. Місто, який представляє величезний потенціал для зарубіжних і українських інвесторів. Він славиться на весь світ гостинністю, колоритом, театром Опери та Балету, Чорним теплим морем, розкішними музеями, катакомбами, санаторіями, оригінальною смачною кухнею, шикарними готелями і творчими людьми.

У центрі міста, в курортній зоні, поблизу моря, розташована одна з найбільших концертних майданчиків Європи – центральний стадіон «Чорноморець», який збирає до 30-ти тисяч українських і зарубіжних шанувальників різних музичних стилів.

Одеса – ідеальне місце для проведення Міжнародного масштабного фестивалю «20th Century Music Fest», учасниками якого є самі топові артисти світової сцени.

Завдяки організаторам і спонсорам, ми почули їх наживо!

Спонcор: Американська Європейська корпорація Мoschetti Group