Від великого до смішного: Юрій Великий в Одесі!

28 липня, літній майданчик морвокзалу, повний зал, морський бриз …

Одеса з величезною любов’ю зустріла Юрія Великого!

Актор і автор «Вечірнього Кварталу», екс «Брат Шумахер», талановитий комік-парадіст Юрій Великий почав сольну кар’єру. Отримавши срібну кнопку на YouTube, Юрій Великий пропонує кращі номери перенести на велику сцену. Не обійшлося і без імпровізацій, музики й улюбленого гумору кращих пародій артиста.

Свій сольний концерт Юрій Великий презентує в Одесі, столиці гумору, в атмосферному місці – Морвокзал. І як одесит, Юрій готує спеціальні експерименти для своїх земляків і гостей Південної Пальміри.

Стендапер особливо знаменитий своїми точними пародіями на Володимира Зеленського, хоча його палітра персонажів аж ніяк не обмежується тільки голосом президента України. Також знаменитий одесит відомий своїм тривалим співробітництвом зі студією «Квартал-95» і гумористичним шоу «Вечірній Квартал».

Що отримали глядачі під час концерту: найактуальніші й іронічні жарти, вечір іскрометного гумору та позитиву.

Паузи під час концерту заповнювалися відеопародіями й жартами. У залі була присутня, класний керівник і вчителька географії Юрія Великого, якій присвятили одну зі сценок. У шоу брали участь відомі одеські ведучі Олександр Кулік та Андрій Войніков. Концерт завершився на затишній, музичній ноті. Юрій Великий заспівав пісню про карантин, яка на жаль поки ще залишається актуальною.

Автор статті : Олена Журінова

Фото : Катерина Саранчук