Триб’ют Земфіри в Одесі!

28 липня 2021 року в Одесі в Літньому театрі GORSAD відбувся триб’ют-концерт Земфіри від київської інді-групи “NEWMA“, фронтвумен Маріна Зарубіна ! Програма “Земфіра в моїй голові” вже давно стала візитною карткою команди й полонила безліч глядацьких сердець.

Які ж головні переваги шоу? 

1. Сталося повне занурення в музику – кожен знайшов себе.

2. На концерті у виконанні музикантів прозвучали головні хіти знаменитої виконавиці.

3. “NEWMA” – найкраща триб’ют-група Земфіри.

NEWMA” – дипломант легендарного фестивалю “Червона Рута”, учасник багатьох фестів, конкурсів та ТВ-проектів, в тому числі Х-фактор, і вже встигла об’їздити Україну і Європу з декількома турами! Пісні “NEWMA” звучать саундтреками в українських фільмах! До речі, на них вже знято кліпи.

Кожна її пісня – суперхіт, кожен рядок б’є прямо в серце! Ефект повного занурення в атмосферу “Арівідерчі”, “Шукала”, “Не відпускай” і “Небо Лондона” гарантовано! Ми занурилися в спогади, повернулися в минуле, і співали разом з “NEWMA” пісні Земфіри, які розбурхують свідомість, доводять до мурашок і дарують незабутні емоції! 

Сцена Літнього театру в міському саду якнайкраще підходить для пісень Земфіри, які насичені духом свободи, любов’ю і ніжністю. Уявіть, як вони будуть звучати під вечірнім небом Одеси поблизу моря в оточенні дерев! Справжній романтичний вечір з музикою від професійних виконавців. “NEWMA” – автор двох саундтреків до українських фільмів: “Мама моєї дочки” і “Компаньйонка”. На ці композиції були зняті музичні кліпи.

https://youtu.be/427Yw8HfF8Y

Як завжди, постійні глядачі Єва та Лілі з великою насолодою слухали виступ групи  “NEWMA“.

Автор статті : Олена Журінова

Фото : Альона Делечук