Жіночий гумор існує!

Цей гумор подобається всім, незалежно від статі, а музичні та танцювальні номери стануть ще однією родзинкою вечора! 23 липня на Літній концертній арені морвокзалу одесити привітно зустріли “Жіночий квартал”.

«Жіночий квартал» – це територія для жінок і про жінок. Тому тут не обійшлося без акторів-чоловіків, які доповнили гумористичні номери.
За що ми їх так любимо? У героях реприз “Жіночий Квартал” можна дізнатися себе, родичів, друзів або свою половинку! Це все про нас! Гостро, дотепно, легко!
Дівчата із «Жіночого кварталу» вже майже 2 роки ламають стереотипи, вдало жартують про щоденні проблеми, стосунки із чоловіками, подругами, родиною, і , звичайно, вражають своєю красою.

Концертна програма насичена цікавими мініатюрами, життєвими ситуація, яскравими танцями та гумористичними вокальними номерами.

Спекотний гумор у поєднанні з красою зробили ці літні дні ще більш сонячними і насиченими! Адже жарти «Жіночого Кварталу» наповнені щирістю, легкістю та позбавлені будь-якого політичного забарвлення. Такий гумор до душі і жінкам і чоловікам.

Шоу «Жіночий квартал» містить в собі неймовірне почуття гумору, краси і стилю. У разі, якщо на одній сцені знаходяться карколомні дівчата, вже тільки з цього приводу приємно спостерігати за всім, що відбуваєтьсяна сцені. Над появою цього шоу працювали професіонали. Вражаючі костюми, ефектні зачіски і макіяж роблять учасниць цього кращими у своїй справі. Талант артисток подарував гостям вечора найнеймовірніші емоції з гумором і жартами, які близькі всім і завжди актуальні. Схоже, дівчата зачепили всі сфери нашого життя. Тому сміялися всі.

Автор статті : Олена Журінова