Найяскравіша подія цієї весни в Одесі!

В арт-просторі «Синій Краб» відбулася знакова подія цієї весни під назвою «ВЕСНЯНИЙ ДУЕТ». Це виставка картин художниці Олени Журіновой і фотографій Альони Делечук (Marakesh).
Місце, де проходив даний захід, було обрано невипадково – це місце, де народжується мистецтво. Андрій Бортов – арт-директор «Синього Краба», радо зустрів всіх гостей.
Вечір вела яскрава, харизматична, не схожа ні на кого, одна з кращих ведучих Одеси Міла Суворова.
Відкрили вечір шоу-балет Bright і запалили гостей своїм енергійним українським танцем.
Порадувала своїм виступом співачка  Світлана Захарова – переможець і член
журі міжнародних вокальних конкурсів, яка блискуче виступає на Бродвеї в Нью-Йорку.
У цей день вона розділила сцену з молодим і талановитим Кирилом Гурським, автором-виконавцем в стилях rap, hip-hop, deep, techno.
Унікальність формату GURSKIY & ZAKHAROVA полягає в поєднанні Rap і вокальної Soul музики. Це було смачно, красиво і з особливим почуттям стилю!

Виступ Катерини Саранчук, учениці Олени Журінової, переніс нас в індіанські прерії Дикого Заходу. Гарний костюм, грація і пластика – все це було воєдино зібрано в ритмічному танці.
Ще цікавим виступом з авторськими віршами був виступ Тетяни Мілімко – ведучої 7-го каналу. Вона показала, наскільки глибокою може бути жінка, скільки таємниць і думок вона в собі зберігає.
Талановита танцівниця Олена Тимовська занурила нас у таїнство сходу, в казку, де немає місця смутку і ненависті, а тільки лише краса, захоплення і магія.
Якщо для Олени Журіновой ця виставка була не першою, то для Альони Делечук (Marakesh) даний формат став дебютним. Вона представила свої роботи і гості вечора змогли дізнатися її з дещо іншого боку. Тому як вона любить більше працювати в стилі концертної та театральної репортажної зйомки, а на виставці були представлені фото з лавандової фотосесії.

Підтримати і привітати з дебютом до Альони Marakesh прийшли знайомі всім нам люди – талановита і весела родина Делієвих. Вони виконали кілька пісень, наповнили зал гумором і приємною іронією.
Продовжили парад талантів Софія Матюк, яка виконала Каденцію з концерту Людвіга Ван Бетховена, і Віктор Воропаєв з токатою Щуровского. Ці серьйозні твори вони продемонстрували нам під керівництвом Іванової Тетяни Арнольдівни.

Несподіванкою став виступ Дмитра Алтухова – переможця міжнародних конкурсів, учасника проекту Х-фактор і володаря приголомшливого голосу. Кілька пісень у його виконанні змусили посміхатися прекрасну половину залу і зачарували їх.

Була проведена святкова лотерея. Розігрувалися сертифікат на майстер-клас з живопису від Олени Журінової, сертифікат на фотосесію від Альони Marakesh, ексклюзивне шампанське, картина, прикраса ручної роботи від Журінової та ювелірна прикраса з золотом і каменем Сваровскі від ювеліра і сина Олени Журінової Олександра Смалько.
Особливий подарунок від художниці – картина «Синій краб» – залишилася в арт-просторі назавжди, на пам’ять про таку знакову подію весни 2021. Прийняв подарунок Андрій Бортов і особисто подякував усім за шикарний захід.

Завершив вечір виступ EverGreens Band. Це чудові музиканти з незвичайно красивим підходом до музики!

Автор статті : Андрій Кришталь