«Музика кохання» в “Одеському академічному українському музично-драматичному театрі ім. В.С.Василька”

Прекрасний подарунок до (Міжнародного дня жінок планети), підготували в Одеському академічному українському музично-драматичному театрі імені Василя Василька. На сцені театру відбувся концерт, котрий отримав назву: «Музика кохання».Вели концерт харизматичні Діана Мала та Євген Бубер, які не тільки оголошували відомих виконавців, а й декламували відомі афоризми, присвячені коханню.

Концерт оркестру театра під керівництвом Ігоря Знатокова виконував популярні і улюблені мелодії. А так як наша Одеса – місто багатонаціональне і мультикультурне, то музика любові звучала на різних мовах. Переважав репертуар італійської опери. З неаполітанським піснями виступили: Анна Бондаренко і Костянтин Андрєєв, Французького шарму додали: Наталя Військова і актор театру Анатолій Головань (надалі Наталя виступила і з Сергієм Афанасьєвим).

З піснями англійською та українською мовами виступив прекрасний сімейний дует – Світлана Захарова і Дмитро Алтухов. Інший сімейний дует Олени та Сергія Меньшагин виконав запальну іспанську самбу. Аргентинськими ритмами нас порадували: співачка Інга Мартинова з акордеоністом Валерієм Черніс І, звичайно ж, танець це теж мова кохання, особливо танго, блискуче виконане парою (головний балетмейстер театру – Павло Івлюшкін і чарівна Юлія Новицька), Керував оркестром головний диригент театру – Ігор Знатоков, який крім цього ще й прекрасний саксофоніст. Він багато грав сам, в дуеті з гобоістской Єлизаветою Меньшагин, саксофоністом Євгеном Зарубаева, піаністкою (а за сумісництвом дружиною маестро і режисером оркестру Христиною Парасків-Знатоковой). 

Мені здаеться, що прекрасні голоси артистів і віртуозне виконання музикантів, допомогли глядачам налаштуватися на романтичний лад, відгукнувшись любов’ю в кожному серці.

Сьогодні 9 березня відбудеться повтор концерту.

 

 

Автор статті : Олена Журінова

Фотограф : Альона Делечук