“Атака клоунів”

“Атака клоунів” – одна з комедійних вистав театру “Маски” , яка проходила в Одеському міському саду, у самому серці міста. Актори, у главі з Г. Деліевим, ?професійно відіграли свої ролі та занурили глядачів у позитив. Діти, Уляна та В’ячеслав, учні 37 школи, були волонтерами та практикувалися бути промоутерами. А їх мати допомагала у фото- та відеозйомкі.
“Маскі-шоу” – це справжній антидепресант. Якщо ви загрузли у повсякденних, побутових справах, якщо у вас накопичилося чимало проблем – це справжнє свято для вас. Щирий дитячий сміх, море позитивних емоцій. Відчувши цю атмосферу, ви зможете, хоча б на один вечір, забути про свої проблеми, відпочити та набратися нових сил. Після такого шоу, всі ваші проблеми вирішуться в одну мить.
Також вражає простота та звичайнісінькі людські якості акторів. Вони після вистави з радістю та дуже привітливо спілкувалися з глядачами.
Адміністрація “Будинку клоунів” проявила гостинність та дуже тепло зустріла всіх відвідувачів. Також, дуже хочеться висловити велику виконавчому директору Олексію Агоп’яну.

Автор статті : Олена Журінова