На лаву підсудних потрапили посадовці Держпродспоживслужби Львівщини

Нагадаємо, що ідеться про викритих на отриманні неправомірної вигоди начальника одного з управлінь Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській та його підлеглого – начальника відділу, які скористались службовим становищем та цьогоріч, 24 січня, одержали 300 доларів США та 10 тисяч гривень.

За версією слідства, за ці кошти обіцяли підприємцю посприяти у видачі акту санітарно-епідеміологічного обстеження нежитлового приміщення, у якому той запланував відкриття стоматологічного кабінету.

На цей час досудове розслідування, яке здійснювалось під процесуальним керівництвом Прокуратури Львівської області, завершено, а обвинувальні акти скеровано до Галицького та Шевченківського районних судів м. Львова.

Дії обох підозрюваних кваліфіковано за ч.3 ст.368 КК України, їм обрано запобіжні заходи та відсторонено від займаних посад.

За вчинене фігурантам загрожує до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна та з трирічним позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю.

Пресслужба Прокуратури Львівської області