16-17 березня Ukrainian Business Marathon 2019 у Львові  – глянь на свій бізнес по-новому 

 

12 мільйонів доларів “на руках” у 1000 учасників події за 2 дні у Львові.

Ukrainian Business Marathon – теоретик і практик бізнесу.

Цього року у Львові вже втретє відбудеться Ukrainian Business Marathon – наймасштабніша бізнес-подія Західної України. І йдеться не лише про кількість учасників, але й про якість самої події.

Ukrainian Business Marathon проводитимуть у Львові втретє. Це – бізнес-подія нового формату, яка надасть можливість власникам бізнесу, підприємцям, топ-менеджерам, інвесторам, стартаперам та іншим учасникам перейняти столітній досвід провідних експертів у бізнес-сфері та вдосконалити власну справу.

Концепт такого роду подій досить простий. Зі всієї країни збираються найкращі експерти різних галузей бізнесу і діляться своїми напрацюваннями з учасниками події.

Програма заходу складається із шести блоків: «Психологія», «Команда», «Продукт», «Маркетинг», «Продажі» та «Бренд та PR».

Кількість спікерів збільшено – протягом двох днів 24 топових експерти ділитимуться власним досвідом та розбиратимуть найбільш актуальні питання сучасного бізнесу.

Окрім потрібних знань та сертифікату про участь в UBM, учасники матимуть змогу здобути нові знайомства, контакти, ділових партнерів. Цьогоріч усіх очікує новий формат нетворкінгу.

Ukrainian Business Marathon – це можливість оновити свої знання щодо інструментів для розвитку бізнесу, познайомитись з іншими підприємцями, отримати потужний імпульс для розвитку на цілий рік.

Що ж відрізняє Ukrainian Business Marathon від інших подій, яких зараз вдосталь на ринку?

Організатори UBM пішли на крок далі! Вони додали елемент гри у саму подію.

Окрім навчання присутній окреми блок – Бізнес-Гра – де учасники можуть проявити свої підприємницькі здібності і у нагороду отримати цінні призи від партнерів та спікерів.

Як це було?

Правила гри дуже прості. Кожному учаснику, залежно від його типу квитка, видається стартова сума грошей. У грі присутні різні будівельні елементи (вікно, двері, фундамент та ін.), зібравши які, у певній комбінації можна створити дім. А вже дім обміняти на більшу кількість грошей.
Джерело: UBM