Львівські прокурори у черговий раз стали помічниками Святого Миколая

Традиційно, з нагоди Дня Святого Миколая львівські прокурори відвідали дітей з різних закладів та куточків країни.

Зокрема, це стосувалось тих діток, що потребують особливої уваги та підтримки.

Напередодні свята, подарунки від керівництва та профспілкового комітету Львівської прокуратури отримали малюки з будинку «Антошка» у м.Краматорську та дітки з особливими потребами Сватівської школи-інтернат на Луганщині.

Також, подарунки отримали і дітки з трьох родин, які, на жаль, опинились у скрутному становищі.  

Вітали прокурори діточок з особливими потребами у навчально-реабілітаційному центрі «Гармонія» у м.Бориславі та вихованців з вадами розвитку у школі-інтернат «Берегиня».

Отримали подарунки і дітки з особливими потребами Великолюбінського навчально-реабілітаційного центру та Лопатинської школи-інтернату.

Не обділили прокурори увагою дітей, які потрапили у конфлікт із законом, та на даний час перебувають у місцях несвободи.

Усі дітки отримали найнеобхідніше – теплий одяг, постільну білизну, спортивний одяг та інвентар, музичні інструменти, набори для рукоділля, побутову та комп’ютерну техніку, дитячі ліжечка, миючі засоби та обладнання для комфортного перебування у окремих кімнатах (спеціальні поручні).

Долучились прокурори і до збору коштів для будівництва прогулянкового дитячого майданчика, у навчально-реабілітаційному центрі «Світанок» (м.Червоноград), якого так потребують дітки з вадами розвитку.

Завдяки прикладеним зусиллям вдалось покращити соціально-побутові умови декількох закладів.

Завітали прокурори і до дитячого будинку сімейного типу сім’ї Саннікових у смт.Бориня.

Усі дітки отримали від гостей бажані іграшки та, головне, увагу, проте найбільше тішились фруктам та солодощам – з радістю ними смакували.

 Прес-служба прокуратури Львівської області