Павло Ткачук: в академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відкрили спортивний зал

Сьогодні в День Сухопутних військ Збройних Сил України у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відкрили спортивний зал. Це вже другий сучасний тренажерний комплекс, який ми відкрили в академії останнім часом, адже 6 грудня на День Збройних Сил України розпочав свою роботу тренажерний комплекс в академії.
Розвиток спортивної інфраструктури – цінна і довгострокова інвестиція в здоров’я наших курсантів та офіцерів. Тепер навіть у польових умовах вони можуть займатись на сучасних спортивних тренажерах.
Даний тренажерний зал оснащений однією кросфіт-станцією та двадцятьма тренажерами сучасної професійної лінійки. Підбір тренажерів виконаний для розвитку всіх основних груп м’язів. Це дозволить розвивати силу і силову витривалість курсантів та офіцерів під час їх перебування на полігоні. А сучасний дизайн та новизна обладнання додатково вмотивує до тренувань, надасть позитивні емоції та збільшить бажання систематично займатись спортивними вправами.
Також мав велику приємність вручити відзнаку «За сприяння» військовому капелану Міжнародного центру миротворчості та безпеки отцю Святославу Юрківу.

Джерело: Павло Ткачук