Сергій Гунько: Круглий стіл на тему: “Безпека Дорожнього Руху в м. Стрий – 2018”

… здається, що весь рух стосовно руху відбувається тільки перед виборами та з корисною метою !!?? п. Олександр Сікора нагадайте будь ласка Ви помічник якого депутата ? Ви що не знали, як попіарити нашу організацію та вирішили це зробити у форматі круглого столу?
… і ще одне, чому Ви за порядок дбаєте, як Ви кажете на вашій вулиці, а при бажанні інших громадян створити безпечні умови проживання Ви переходите на вияснення ЄДРПОУ?? Вам взагалі для чого ця інформація?? А відповідь буде вашою мовою – Надайте письмовий запит і вам продемонструють необхідні документи, вони є 😉
По суті – 28.11.2018 р. у м. Стрий відбулась зустріч у форматі круглого столу на тему: “Безпека Дорожнього Руху в Стрию – 2018“.
В першу чергу вважаю буде правильним висловити подяку Василю Івановичу, заступнику Голови комісії з Безпеки Руху при Міській Раді у м. Стрий, за відповідні роз’яснення усім членам зустрічі стосовно присутності ГО на засіданнях комісії з Безпеки Руху. Василь Іванович дякую від усієї спільноти !!! Склалось враження, що з присутніх тільки Ви зрозуміли мету нашої активності та користь з такої діяльності для мешканців міста. Від організатора зустрічі почув тільки обуреність стосовно нашої присутності у місті. Думаю учасники спільноти підтвердять, що активну діяльність на вплив конфліктів між учасниками руху проводимо тільки після висвітлення думки громадянами міста, а не одноособно, тому Ваша обуреність п. Александр Сикора (Oleksandr Sikora) нам не зрозуміла !!!
А тепер про подію і від себе:
Завжди робимо наголос на те, що ніякого відношення діяльність ГО немає до політики або до окремо взятих партій, об’єднань і т.д., а діємо тільки на користь чи підтримку місцевого населення з метою роз’яснення водіям та пішоходам про обов’язкове дотримання ПДР та взаємоповаги між усіма учасниками Дорожнього Руху !!! Тому та співпраця між ГО про яку постійно наголошують на зустрічах не є можливою, ми не співпрацюємо з помічниками депутатів !!!
Особисто я був зареєстрований на участь круглому столі але з певних обставин присутність була не можливою, а переглянувши відео зустрічі розумію, що це і не було необхідністю, про позитивну діяльність нашого ГО знають усі, за що висловлюю щиру подяку усім хто приклав на зустрічі до цього зусилля.
У відео присутній монолог у форматі “запитань у повітря”:
– ГО є на слуху містян але чому при реєстрації у м. Львів існує в м. Стрий;
– чому ГО присутнє на комісії з БР при МР м. Стрий;
– чому ГО впливає на прийняття рішень у користь мешканців окремих районів міста і т.д.
Так от п. Сікорі від усіх учасників групи, думаю спільнота підтримає, роз’ясню це все тут, якщо вважаєте, що цього тут буде мало тоді говоримо знову ж таки Вашою мовою – зробіть письмовий запит на адресу ГО, реєстрацію організації та її реквізити згідно Вашої промови Ви знаєте !!!
А тепер спробую надати відповідь на озвучені питання.
Питання 1: чому організація зареєстрована у Львові, а діє у Стрию?
відповідь: Організація згідно реєстраційних документів і яка діє на підставі Стату називається – Всеукраїнська Громадська Організація “Автохам”. Наголос на, стосовно питання п. Сікори, назву організації “ВСЕУКРАЇНСЬКА …”. Як опинилась діяльність у місті є зафіксовано у внутрішніх документах організації, наприклад на загальних зборах було розглянуто питання про діяльність у м. Стрий, та призначення голови з метою роз’яснення загальних правил поведінки водіїв та пішоходів на дорогах міста та впливу на відповідні органи влади з проханням про постійний контроль за навчанням ПДР у школах міста , в початкових класах і не тільки, за що також найближчим часом висловимо у письмовому вигляді подяку за тверду позицію стосовно навчання підростаючого покоління керівнику Стрийського відділу НП п. Іван Малиш та п. Ольга Марцинюк (Olga Martsinyuk) за особисту активну та безпосередню участь у таких заходах !!!
Тобто відповідь по суті – голова ГО по м. Стрий був вибраний та призначений згідно голосів учасників на загальних зборах про що зафіксовано у протоколах зборів. Згідно законодавства цього повністю достатньо для діяльності у місті.
Питання 2: чому Сергій поставив шлагбаум в свому районі проживання. Про це взагалі смішно слухати ))) Щоб надати точну відповідь потрібно повернутись на років 20 назад. Чи існував у 2000 році цей шлагбаум??? Хто знає відповідь тому мої роз’яснення не потрібні. Думаю є зрозумілим, що цього зробити я не міг!!!
А тепер особисто моя позиція, що не є обов’язково вірною:
– з огляду на те що район є спальним;
– з огляду на те що велика кількість проживаючих дітей у цьому районі не обмежені від прямого виходу до проїздної частини;
– з огляду на те що не створені примусові обмеження швидкості;
– з огляду на те що навантаження на патрульну поліцію та відсутність необхідного персоналу для патрулювання району з метою запобігання порушеннь швидкісного режиму є неможливим;
– з огляду на ДТП які відбулися за участі дітей на дорозі у цьому районі;
вважаю відкривати рух для вантажних та великогабаритних авто є небезпекою для мешканців та їх родин !!!
Погоджуюсь також, що стовп на середині дороги який є опорою для обмеження по висоті для великогабаритного транспорту також є небезпечним для водіїв інших ТЗ але одночасно розумію, що ця конструкція є безпекою для мешканців району. І особисто я двома руками за те щоб конструкція була ліквідована але з обов’язковим вирішенням вище зазначених проблем !!! Відповідь на таке питання, як повинна доїхати машина МЧС та Швидкої Допомоги у цей район є у водіїв машин з цих закладів і застосовується на практиці вже багато років, також не створює проблем при викликах у згаданий район.