Випускники бакалаврату мають змогу вступити на  магістерську програму подвійного диплому у галузі математики до ЛНУ ім. Івана Франка

Випускники бакалаврату мають змогу подати заявку на магістерську програму подвійного диплому у галузі прикладної математики, створену Львівським національним університетом імені Івана Франка та Університетом Л’Аквіли (Італія). З 2015 року університет Франка є учасником консорціуму «InterMaths» – Interdisciplinary and Applied Mathematics. Згідно з угодою між Львівським національним університетом імені Івана Франка  та Університетом міста Л’Аквіла (Італія) програма передбачає дворічне (1 рік в Університеті Л’Аквіли, 1 рік в ЛНУ ім. Івана Франка) навчання у магістратурі із взаємним зарахуванням отриманих кредитів. По закінченню студенти отримують два дипломи магістра: українського та європейського зразків. Навчальні курси викладаються англійською мовою.

Вступ відбувається на основі диплому бакалавра та співбесіди, яка проводиться для оцінки знань і визначення рівня володіння англійською мовою.

Для вступників 2020 р. італійська сторона пропонує 5 стипендій у розмірі 8500 євро на рік кожна, а також надасть допомогу у підборі житла та супроводжуватиме оформлення всіх необхідних документів.

Заявки на участь в програмі 2020-2022 приймаються до 15 травня 2020 р., для цього кандидат повинен заповнити форму: https://forms.gle/dsLL58g358Dwh1cr8

Випускники програми розповідають:

«Ця програма стала чудовою нагодою побачити, як організоване навчання у Європі, зокрема у Італії. Найбільше мені сподобалось комунікація між студентами та викладачами, оскільки вона відбувалася у легкому, менш формальному стилі. Викладачі не лише старалися навчити чомусь новому, а й подавали інформацію у цікавій інтерпретації для кращого засвоєння навчального матеріалу. Вони завжди були відкриті до діалогу. Також мене приємно здивували одногрупники. Ці люди виявилися надзвичайно інтелектуальними, цілеспрямованими та свідомими. Їхня підтримка не дала мені опустити руки у складні хвилини. Різноманіття культур, націй і традицій просто вражають. Тут я зустріла чимало вірних друзів, з якими підтримую зв’язок і сьогодні», – Ірина Борецька, розробник програмного забезпечення в LaSoft.

 «Intermath – це програма, яка дає неймовірний досвід. Досвід життя в іноземній країні, досвід навчання в інтернаціональному колективі, досвід спілкування з людьми з різних куточків світу, з різними поглядами і різноманітними звичаями. Крім того, Intermath дає якісну європейську освіту, а диплом визнається в усіх країнах Європи. Intermath міняє людей, але тільки в кращу сторону», – Павло Муць, Hamburg University of Applied Science Researcher.

Детальніше про програму подвійного диплому:
https://cutt.ly/nyygYLl

Юрій Ящук
координатор магістерської програми подвійного диплому у ЛНУ ім. Івана Франка

Телефон: 067 370 77 57

Webhttps://cutt.ly/GydYbIF