У Львові відбудеться виставка «Портрети добровольців на війні»

У Львові у виставковій залі Палацу Мистецтв відбудеться виставка «Портрети добровольців на війні». Відкриття виставки відбудеться о 16.00 год. 16 січня у виставковій залі Палацу Мистецтв (3 поверх).

«Цей мистецько-соціальний проект «Портрети добровольців на війні» (живопис, графіка) відомого українського графіка та живописця Сергія Пущенка з великим громадським зацікавленням вже відбувся у Києві в Національному музеї літератури України, та у виставковій залі Національної спілки художників України у м. Івано-Франківську.

110 портретів воїнів-добровольців створено з натури у 5 окремому батальйоні Добровольчого Українського корпусу та 5 окремому батальйоні Української Добровольчої армії з травня 2015 по квітень 2017 року. Із них 56 портретів виконано олійними фарбами на полотні розміром 80 х 60 мм та 54 портрети графічними матеріалами. Також представлені 7 етюдів бойових позицій батальйону. На зворотній стороні кожного портрета воїни-добровольці залишили надписи – свої мотивації до життя та боротьби, побажання, заклики, автографи та ін.»

Додаткова інформація за тел. 067 673 93 31.

Джерело: Прес-служба ЛМР