Павло Ткачук: “Прийміть сердечні вітання з Днем ракетних військ і артилерії!”

raketyТовариші офіцери, сержанти, курсанти, солдати та працівники Збройних Сил України! Шановні ветерани!Ракетні війська і артилерія завжди були і будуть основою вогневої міці, яка забезпечувала успіх будь-якого бою. Своєю рішучістю й хоробрістю «боги війни» по праву завоювали всенародну шану і повагу українського народу, який героїчно відстоює своє право на Незалежність, бореться за європейське майбутнє та свободу.
Вагомий внесок у забезпечення обороноздатності держави роблять науково-педагогічні працівники факультету ракетних військ і артилерії Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, чиї випускники довели свою високу професійну майстерність у боях із ворогом на Сході нашої Держави, на належному рівні підтримують бойову готовність своїх підрозділів, примножуючи тим самим славні бойові традиції воїнів-ракетників та артилеристів попередніх поколінь.
Очолює факультет досвідчений офіцер, лицар ордена Богдана Хмельницького ІІІ ступеня, учасник АТО полковник Ярослав Весельський.
57 випускників та 19 курсантів, які зараз навчаються на факультеті, нагороджені високими державними нагородами. 97% офіцерів факультету мають досвід участі в антитерористичній операції на Сході України. На факультеті навчається 130 учасників АТО.
Висловлюю окремі слова вдячності ветеранам Збройних Сил за військову службу Українському народові та вагомий внесок у військово-патріотичне виховання нинішнього покоління ракетників і артилеристів.
Впевнений, що і надалі воїни РВіА будуть цілеспрямовано і наполегливо виконувати свій службовий обов’язок заради миру та процвітання нашої Батьківщини.
У цей день бажаю Вам і вашим родинам миру, злагоди та вагомих звершень у ратній справі зміцнення обороноздатності України!