Представників громадських організацій запрошують до складу конкурсного комітету з визначення автомобільного перевізника на міському автобусному маршруті загального користування. Пропозиції приймають до 7 жовтня в управління транспорту та зв’язку.

…як повідомляла раніше Гелена Пайонкевич, начальник юридичного управління ЛМР, місто має намір найближчим часом сформувати новий конкурсний комітет, а також рекомендувати ввести туди представника від вільних профспілок, про що було погоджено під час засідань робочої групи посадовців мерії, перевізників, громадських активістів.  

Вимоги до претендентів:

  1. Претендент для участі повинен надати такі документи:
    1. заяву довільної форми;
    2. біографічну довідку делегованого представника – члена громадської організації;
    3. копію документа, що засвідчує повноваження представника, що підписав заяву;
    4. копії документів про легалізацію громадської організації (статут громадської організації);
    5. інформацію про результати діяльності громадської діяльності протягом 2 років;

2. До участі не допускаються претенденти, які:

2.1. проводять діяльність на ринку транспортних послуг;

2.2. представляють інтереси окремих автомобільних перевізників;

Термін подання документів на конкурс до 16:00 год. 7 жовтня 2016 року.

Прийом документів на участь у конкурсі та надання додаткової інформації здійснює управління транспорту та зв’язку департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради за адресою: м. Львів, вул. Сахарова, 2, тел.: (032) 261 57 67, факс: 261 55 66, e-mail: transport@city-adm.lviv.ua

Довідка

Департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради запрошує представників громадських організацій до  складу конкурсного комітету з визначення автомобільного перевізника на міському автобусному маршруті загального користування, відповідно до «Порядку проведення конкурсу на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування», затвердженого Постановою КМ України від 03.12.2008р. №1081.